maanantai 17. lokakuuta 2016

FOUND HIM - mää skräppäsin!

Skräppäysinto on viime vuosina vähän laantunut ja kansioni on täyttynyt yhä hidastuvaa vauhtia. Uusi planner-harrastukseni on kuitenkin vienyt minua vanhojen skräppäystarvikkeitteni laatikoille ja lopulta inspiroiduin. Eilisilta kului telkkaria katsellessa ja skräpätessä ja olipa kyllä ihanaa työskennellä ison olkkarin pöydän ääressä, eikä esimerkiksi sängyssä, kuten usein ennen.

Aloitan aina kuvan valinnalla ja tällä kertaa työhön pääsi pusukuva vuoden takaa, joka on otettu tasan viikkoa ennen kuin sormeeni ilmestyi kihlasormus. Toiseksi kuvaksi päätyi jääkaappiruno reilun parin vuoden takaa, jolloin vielä vain haikailin rakkaudesta. Aika kauan sainkin haikailla, joten sivun teemaksi päätyi aika, kun löysin vielä vanhan seinäkelloni irronneet viisarit. Tiesin, että niitä kannatti säästää! Muistelin, että papereiden joukossa on jotain kelloteemaista ja sieltä löytyikin aivan ihana pohja työlleni!


Ensin leikkelin kuvia pienemmiksi, jotta ne sopivat paremmin sivulle. Jääkaappirunosta tuli neliö ja pusukuvasta leikkasin taustan kokonaan pois. Taustana oli musta sohva, joten miehestä meni puolet arvaillen, mutta ihan kivan takapuolen sille leikkasin :D Jotta kuvat erottuisivat kellotaustastaan vähän paremmin, leikkasin myös sinisestä paperista niille taustat.


Laatikon pohjalla on jo vuosia lojunut myös neljä pientä taskukelloa tarrakiinnityksellä. Valitsin tämän, koska se sopi kivasti sydänmagneetin väreihin. Kello kuuden yläpuolella oli ruma "memories" teksti, joka piti saada peitettyä ja siihen hyödynsin planneria varten ostetuista askartelukuvioista tämän glitterkukan ja perhosen yhdistelmän.


Pääsyliput ovat yksi ensimmäisiä askarteluhankintojani aloitettuani skräppäyksen kahdeksan vuotta sitten. Viisarit kiinnitin tarratyynyillä, jotka kohottivat niitä juuri sopivasti taustastaan. Otsikossa käytettävien tarrakirjaimien kanssa kävin pitkään taistelua, kun eräs toinen arkki olisi ollut tyyliltään täydellinen, mutta valitettavasti kirjaimet olivat ihan liian pieniä otsikkotekstiin. Mustat kirjaimet pienellä kirkkaalla reunuksellaan ja aavistuksella glitteriä olivat lopulta paras vaihtoehto tähän.

Inspiraatiokärpänen, ole kiltti ja pure minua useamminkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti